portada

El Centre de Fauna dels Aiguamolls de l'Empordà es va crear l'any 1984 i actualment es troba ubicat al Parc Natural dels Aiguamolls al municipi de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà. És un centre especialitzat en la recuperació de fauna salvatge.
Pertany als Centres de Fauna Salvatge de la Generalitat de Catalunya del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM)
Actualment segueix un model de gestió mixt entre DAAM, IAEDEN-SALVEM L'EMPORDÀ i DIPUTACIÓ DE GIRONA.
Més informació a: IAEDEN 972 67 05 31 iaeden@iaeden.cat

dijous, 18 de juliol del 2013

Els Ajuntaments de l'Armentera i Celrà aproven la moció contra el tancament del centre de fauna

A dia d'avui dos Ajuntaments més ens donen suport a la moció contra el tancament del centre dels aiguamolls.


Ambdós acorden: 

1. Instar a la Generalitat de Catalunya i en concret al  Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca , Alimentació i Medi Natural, a no fer efectiu el tancament  del Centre de Fauna Salvatge dels Aiguamolls de l'Empordà, buscant les alternatives necessàries per garantir els recursos humans i econòmics suficients per al correcte funcionament del Centre

2. Adherir-se al Manifest NO DEIXAREM QUE TANQUI EL CENTRE DE FAUNA  de la IAEDEN.

3. Difondre, proposar i recolzar les mobilitzacions contra el tancament del centre, i incentivar als ciutadans del municipi a participar a dites mobilitzacions a tal efecte.

4.  Transmetre aquests acords de la present moció, juntament amb una certificació literal de la seva aprovació, al molt Honorable Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut, conseller d' Agricultura, Ramaderia, Pesca , Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya; al Director General de medi natural i biodiversitat de DAMM el Sr. Antoni Trasobares; A la Federació de Municipis de Catalunya i a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, convidant així a tots els Ajuntaments a sumar-me a aquesta iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada