portada

El Centre de Fauna dels Aiguamolls de l'Empordà es va crear l'any 1984 i actualment es troba ubicat al Parc Natural dels Aiguamolls al municipi de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà. És un centre especialitzat en la recuperació de fauna salvatge.
Pertany als Centres de Fauna Salvatge de la Generalitat de Catalunya del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM)
Actualment segueix un model de gestió mixt entre DAAM, IAEDEN-SALVEM L'EMPORDÀ i DIPUTACIÓ DE GIRONA.
Més informació a: IAEDEN 972 67 05 31 iaeden@iaeden.cat

dimecres, 6 d’agost del 2014

AQUEST ESTIU ENS ESTAN ARRIBANT UN MUNT DE XOTS.


A mitjans de juliol ens van arribar dos pollets germans, un més gran que l'altre. El més petit estava més espavilat. Han arribat força dèbils i aturdits, i presenten anèmia degut a que han vingut plagats d'unes paparres diminutes dels ocells. Els hi hem desparasitat i donat suero amb vitamines i una mica de menjar, ara hem de veure com evolucionen els próxims dies. En aquests moment tenim un munt de xots al centre, uns 25, la majoria arriben de polls, amb algun traumatisme per haver caigut del niu, o per debilitat de fer dies que no mengen o per haver intentat marxar del niu abans d'hora. Aquí acaben el creixement, aprenen a caçar i després de perfeccionar el vol, els tornem a deixar anar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada