portada

El Centre de Fauna dels Aiguamolls de l'Empordà es va crear l'any 1984 i actualment es troba ubicat al Parc Natural dels Aiguamolls al municipi de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà. És un centre especialitzat en la recuperació de fauna salvatge.
Pertany als Centres de Fauna Salvatge de la Generalitat de Catalunya del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM)
Actualment segueix un model de gestió mixt entre DAAM, IAEDEN-SALVEM L'EMPORDÀ i DIPUTACIÓ DE GIRONA.
Més informació a: IAEDEN 972 67 05 31 iaeden@iaeden.cat

dimarts, 8 d’octubre del 2013

AJUDA'NS AMB UN DONATIU PEL CENTRE DE FAUNA

Quan la IAEDEN va saber que el Centre de Fauna Salvatge dels Aiguamolls tancava, a l’estiu del 2013, es va engegar una campanya a contrarellotge que deia “els empordanesos i els que estimem l’Empordà no deixarem que el Centre de Fauna tanqui” Ho hem aconseguit, però amb moltes incerteses.
A dia d’avui, gràcies principalment a l’acord amb el DAAM de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona i les aportacions puntuals de la Fundació Mascort i la fundadora de la Fundació Roger Burlet, està garantit el funcionament a mig gas del Centre de Fauna fins a desembre del 2013.
La IAEDEN s’ha proposat treballar per aconseguir que el Centre treballi a ple rendiment, cobrint les pagues de les hores de la veterinària i rehabilitador no cobertes. Una altra tasca important a fer és vetllar pel futur del Centre, adaptant-lo als nous reptes actuals com és la nova ubicació, projectes de conservació,...
Considerem que la biodiversitat de les comarques gironines s’ho mereix i ho requereix.
Et necessitem per afrontar el futur del centre de fauna dels Aiguamolls.
Per aconseguir que el Centre de Fauna tiri endavant necessitem el suport de molta gent. El teu donatiu serà molt benvingut. Podeu fer-ho de manera senzilla i segura a a la web de la IAEDEN

Esquirol acollit aquest estiu al Centre de Fauna
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada